Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sunday, 24 June 2012 ★ 20:06 │ (0) angels

lelaki memang ego ,, tak cukup dengan sorang !! pertemukan lah aku dengan cinta sejatii aku untuk ubat luke aku sekarang niyhh ,, !!!! ape function kau tanya pasal dye kat aku ?? kau memnag sengaja nk sakitkan hati aku kann ?? menyampah aku tgok kau !!! manyampah gilew2 !!! membazir mase 1 tahun lebih aku ... aku cipta banyak care ,, banyak helah demi nk jage perasaan kau ,, !! tapi kau ?? langsung x appreciate !! aku dh penatt !! aku dh malass !! aku nk studyy je !! pasal rsult aku yg terukk blom pikir lagi !! habis lha hari terbuka nnty !! habis aku weyhh !! banyak berangan aku ,, aku akan start dengan haliza yang dulu ,, haliza yg dulu tak pernah heran dengan lelaki ,, haliza yg still study ,, still enjoy dengan family and kengkawan je ,, aku taw sume niyhh just nk bgy aku pengalaman ,, seriously , aku tak pernah bayangkan mcm mne disakiti ,, tapi sekarang aku dh rase sume itu ,, terima kasih sebab bgy aq rase semua ini , sape lah yg aka hadir dlm hidup aku untuk gmebirakan aku ??? arghhh ! all about love ,, !! cinta ini memusnahkan ,, percayalahh !! jangan lah salah pilih lelaki !! aku dh serikk gilew !


Photobucket Aku serik nak suke org lagi ..
★ 20:00 │ (0) angels

kau tak taw kerh ape yg aq rase ? kenape kau anggap perasaan aku niyh main-main je ?? please lha jangan jadi bodoh ,,, org dh matang sume ,, fikir ke hadapan ,, jgn jadi budak bodoh ,, jgn jadi lapuk .. kalau kau dh suke ,, !! kau just bgtw je lha ... tu hak kau ,, suke aty kau lha ,,, smpai matii pon tape ,, seriously lepas niyh aq dh ade relationship ,, aku x kan layan kau agy ,,, x kan balas msej ko ,, chatting ko ,, ko anta je aq terus log out ,, !! aku dh penatt , !! stop aku kat dunia khayalan ,, aku nk berada betul2 dlm dunia nyata ,, aku dh penatt dh ,, bende yg pnting2 je aku akn layan kau ,, serious aku dh penat ,, !! penatt suke kat lelaki bodoh mcm ko ,, !!! sume nye Allah dah tentukan .. macam mane hidup kite kat atas bumi niyh ,, aku mcm menyesal sbb pernah kenal kau ,, Ya Allah ,, !! hope cepat2 aku boleh tebus malu aku !!!! aku dah terlanjur suke dye ,, tapi secare automatikk ,, aku dh bencikan dye ,, !!!!!!!! don't call me Haliza ,, kalau dye tak menyesal sbb x pernah nk jdy gentle ,, !! errrr :/


Photobucket Jeles ?
★ 19:53 │ (0) angels

Seriously ?? kau nak jeles kan aku ?? okayhh tu dulu ,, !! mase aku angau tak sudahh kat ko ,,, teringat-ingat kau ,, tergilekan ko ,, smpaii org kutuk2 kau pon kau tetap sempurna kat mata aku ,, !! aku backup kau ,, tpi aku salah weyhh .. serious kau mmg baikk tapi ego kau tinggi ,,, tinggi gileww !! seriously .. kau lah lelaki yg pernah buat sejarah dlm hidup aku ,, lelaki paling bodoh yg pernah aq jumpe .. kau ingat niyh zaman dulu-dulu pe ??? kalau dh suke tunggu nnty tue ,,, dh ade jdoh masuk minang kahwen !! erkh lapukk kayhh !!


Photobucket Benci ..
★ 19:50 │ (0) angels

Kau dah taw aku pernah suke kan kau ,, ko bodoh en ?? x kan aku perempuan yang lemah lagi pemalu niyh nk bgtw ko yg aku sukee kau ?? seriously ,, aku dh x suke kau agyy .. aku jujur ,, aq lngsung dh xde aty ngn ko lagi ,, aku serikk nak suke org agy ,,, sape suke aq ,, aq tgokk okayy .. aq ambix je !! hahahaha !! aku dh penatt !!! penat bermain ngn lelaki mcm kau ,, !! heyy boy . be a gentle man larghh !! pengecut k pengecut !!


Photobucket Yana starting mesej ..
Saturday, 23 June 2012 ★ 02:09 │ (0) angels

beginikah rasanya sakit asmara ? siang malam gelisah ingin bersama .. dulu malu tapi mahu .. kini baru ku tahu . DIAM-DIAM JATUH CINTA ,..BERSAMA AKHIRNYA ,, !!! ************* ,, huhu !


Photobucket
★ 02:06 │ (0) angels

kawan , aku taknak kau sakit hati .. aku tanak tengok kau menangis ,,aku cume nak kau bahagia ,, akau akan sokong kau even ape pon yang terajadik .. cume , kau jee kawan aku sampai mati .. aku SAYANG kau lebih dari kengkawan aku .. aku rela menangis daripade tengok kau kawan aku sedih .. takkkan ade org yg bole pisahkan kite ... got that ??? Haliza ,, seriously .. kau lah kawan aku dunia akhirat .. aku sayang kau .. aku taknak kehilangan kau .. kau sentiasa bagi aku semangat ,, sumpah !! aku tak tipuu ,, !! mesti sweet kau ngan *DIA .. lagi sweet kalau kauorang jalan sesame ..sumpahh !! aku tak tipu .. aku support kauorang dan aku setuju 101% kalau kau couple ngan *DIA

(MESEJ DIE .. AKU GABUNGKAN LHA !! ) 


Photobucket
★ 01:54 │ (0) angels

bila aku dah ade relationship ,, pade mase yang same ,, aku akan bgtw dye ,, jalan cerita yang sbenar ,, yg aku pernah suke kannn dye ... thenn ,, pade mase tuhh .. msty dye menyesall ! aku yakin tuhh !! kalau aq dh ade relay ... msty dye bnyk tnye .. dye mahu tapii maluu ! hahahaha !!! idiot muchhh !!! <3


Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Noor Haliza and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm would do that effin thing? of course no one. EXCEPT Me..Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just Four teen and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Sunday, 24 June 2012 ★ 20:06 │ (0) angels

lelaki memang ego ,, tak cukup dengan sorang !! pertemukan lah aku dengan cinta sejatii aku untuk ubat luke aku sekarang niyhh ,, !!!! ape function kau tanya pasal dye kat aku ?? kau memnag sengaja nk sakitkan hati aku kann ?? menyampah aku tgok kau !!! manyampah gilew2 !!! membazir mase 1 tahun lebih aku ... aku cipta banyak care ,, banyak helah demi nk jage perasaan kau ,, !! tapi kau ?? langsung x appreciate !! aku dh penatt !! aku dh malass !! aku nk studyy je !! pasal rsult aku yg terukk blom pikir lagi !! habis lha hari terbuka nnty !! habis aku weyhh !! banyak berangan aku ,, aku akan start dengan haliza yang dulu ,, haliza yg dulu tak pernah heran dengan lelaki ,, haliza yg still study ,, still enjoy dengan family and kengkawan je ,, aku taw sume niyhh just nk bgy aku pengalaman ,, seriously , aku tak pernah bayangkan mcm mne disakiti ,, tapi sekarang aku dh rase sume itu ,, terima kasih sebab bgy aq rase semua ini , sape lah yg aka hadir dlm hidup aku untuk gmebirakan aku ??? arghhh ! all about love ,, !! cinta ini memusnahkan ,, percayalahh !! jangan lah salah pilih lelaki !! aku dh serikk gilew !


Photobucket Aku serik nak suke org lagi ..
★ 20:00 │ (0) angels

kau tak taw kerh ape yg aq rase ? kenape kau anggap perasaan aku niyh main-main je ?? please lha jangan jadi bodoh ,,, org dh matang sume ,, fikir ke hadapan ,, jgn jadi budak bodoh ,, jgn jadi lapuk .. kalau kau dh suke ,, !! kau just bgtw je lha ... tu hak kau ,, suke aty kau lha ,,, smpai matii pon tape ,, seriously lepas niyh aq dh ade relationship ,, aku x kan layan kau agy ,,, x kan balas msej ko ,, chatting ko ,, ko anta je aq terus log out ,, !! aku dh penatt , !! stop aku kat dunia khayalan ,, aku nk berada betul2 dlm dunia nyata ,, aku dh penatt dh ,, bende yg pnting2 je aku akn layan kau ,, serious aku dh penat ,, !! penatt suke kat lelaki bodoh mcm ko ,, !!! sume nye Allah dah tentukan .. macam mane hidup kite kat atas bumi niyh ,, aku mcm menyesal sbb pernah kenal kau ,, Ya Allah ,, !! hope cepat2 aku boleh tebus malu aku !!!! aku dah terlanjur suke dye ,, tapi secare automatikk ,, aku dh bencikan dye ,, !!!!!!!! don't call me Haliza ,, kalau dye tak menyesal sbb x pernah nk jdy gentle ,, !! errrr :/


Photobucket Jeles ?
★ 19:53 │ (0) angels

Seriously ?? kau nak jeles kan aku ?? okayhh tu dulu ,, !! mase aku angau tak sudahh kat ko ,,, teringat-ingat kau ,, tergilekan ko ,, smpaii org kutuk2 kau pon kau tetap sempurna kat mata aku ,, !! aku backup kau ,, tpi aku salah weyhh .. serious kau mmg baikk tapi ego kau tinggi ,,, tinggi gileww !! seriously .. kau lah lelaki yg pernah buat sejarah dlm hidup aku ,, lelaki paling bodoh yg pernah aq jumpe .. kau ingat niyh zaman dulu-dulu pe ??? kalau dh suke tunggu nnty tue ,,, dh ade jdoh masuk minang kahwen !! erkh lapukk kayhh !!


Photobucket Benci ..
★ 19:50 │ (0) angels

Kau dah taw aku pernah suke kan kau ,, ko bodoh en ?? x kan aku perempuan yang lemah lagi pemalu niyh nk bgtw ko yg aku sukee kau ?? seriously ,, aku dh x suke kau agyy .. aku jujur ,, aq lngsung dh xde aty ngn ko lagi ,, aku serikk nak suke org agy ,,, sape suke aq ,, aq tgokk okayy .. aq ambix je !! hahahaha !! aku dh penatt !!! penat bermain ngn lelaki mcm kau ,, !! heyy boy . be a gentle man larghh !! pengecut k pengecut !!


Photobucket Yana starting mesej ..
Saturday, 23 June 2012 ★ 02:09 │ (0) angels

beginikah rasanya sakit asmara ? siang malam gelisah ingin bersama .. dulu malu tapi mahu .. kini baru ku tahu . DIAM-DIAM JATUH CINTA ,..BERSAMA AKHIRNYA ,, !!! ************* ,, huhu !


Photobucket
★ 02:06 │ (0) angels

kawan , aku taknak kau sakit hati .. aku tanak tengok kau menangis ,,aku cume nak kau bahagia ,, akau akan sokong kau even ape pon yang terajadik .. cume , kau jee kawan aku sampai mati .. aku SAYANG kau lebih dari kengkawan aku .. aku rela menangis daripade tengok kau kawan aku sedih .. takkkan ade org yg bole pisahkan kite ... got that ??? Haliza ,, seriously .. kau lah kawan aku dunia akhirat .. aku sayang kau .. aku taknak kehilangan kau .. kau sentiasa bagi aku semangat ,, sumpah !! aku tak tipuu ,, !! mesti sweet kau ngan *DIA .. lagi sweet kalau kauorang jalan sesame ..sumpahh !! aku tak tipu .. aku support kauorang dan aku setuju 101% kalau kau couple ngan *DIA

(MESEJ DIE .. AKU GABUNGKAN LHA !! ) 


Photobucket
★ 01:54 │ (0) angels

bila aku dah ade relationship ,, pade mase yang same ,, aku akan bgtw dye ,, jalan cerita yang sbenar ,, yg aku pernah suke kannn dye ... thenn ,, pade mase tuhh .. msty dye menyesall ! aku yakin tuhh !! kalau aq dh ade relay ... msty dye bnyk tnye .. dye mahu tapii maluu ! hahahaha !!! idiot muchhh !!! <3


Photobucket
OLDER POST |