Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Aku serik nak suke org lagi ..
Sunday, 24 June 2012 ★ 20:00 │ (0) angels

kau tak taw kerh ape yg aq rase ? kenape kau anggap perasaan aku niyh main-main je ?? please lha jangan jadi bodoh ,,, org dh matang sume ,, fikir ke hadapan ,, jgn jadi budak bodoh ,, jgn jadi lapuk .. kalau kau dh suke ,, !! kau just bgtw je lha ... tu hak kau ,, suke aty kau lha ,,, smpai matii pon tape ,, seriously lepas niyh aq dh ade relationship ,, aku x kan layan kau agy ,,, x kan balas msej ko ,, chatting ko ,, ko anta je aq terus log out ,, !! aku dh penatt , !! stop aku kat dunia khayalan ,, aku nk berada betul2 dlm dunia nyata ,, aku dh penatt dh ,, bende yg pnting2 je aku akn layan kau ,, serious aku dh penat ,, !! penatt suke kat lelaki bodoh mcm ko ,, !!! sume nye Allah dah tentukan .. macam mane hidup kite kat atas bumi niyh ,, aku mcm menyesal sbb pernah kenal kau ,, Ya Allah ,, !! hope cepat2 aku boleh tebus malu aku !!!! aku dah terlanjur suke dye ,, tapi secare automatikk ,, aku dh bencikan dye ,, !!!!!!!! don't call me Haliza ,, kalau dye tak menyesal sbb x pernah nk jdy gentle ,, !! errrr :/


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Noor Haliza and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm would do that effin thing? of course no one. EXCEPT Me..Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just Four teen and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Aku serik nak suke org lagi ..
Sunday, 24 June 2012 ★ 20:00 │ (0) angels

kau tak taw kerh ape yg aq rase ? kenape kau anggap perasaan aku niyh main-main je ?? please lha jangan jadi bodoh ,,, org dh matang sume ,, fikir ke hadapan ,, jgn jadi budak bodoh ,, jgn jadi lapuk .. kalau kau dh suke ,, !! kau just bgtw je lha ... tu hak kau ,, suke aty kau lha ,,, smpai matii pon tape ,, seriously lepas niyh aq dh ade relationship ,, aku x kan layan kau agy ,,, x kan balas msej ko ,, chatting ko ,, ko anta je aq terus log out ,, !! aku dh penatt , !! stop aku kat dunia khayalan ,, aku nk berada betul2 dlm dunia nyata ,, aku dh penatt dh ,, bende yg pnting2 je aku akn layan kau ,, serious aku dh penat ,, !! penatt suke kat lelaki bodoh mcm ko ,, !!! sume nye Allah dah tentukan .. macam mane hidup kite kat atas bumi niyh ,, aku mcm menyesal sbb pernah kenal kau ,, Ya Allah ,, !! hope cepat2 aku boleh tebus malu aku !!!! aku dah terlanjur suke dye ,, tapi secare automatikk ,, aku dh bencikan dye ,, !!!!!!!! don't call me Haliza ,, kalau dye tak menyesal sbb x pernah nk jdy gentle ,, !! errrr :/


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST