Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sunday, 24 June 2012 ★ 20:06 │ (0) angels

lelaki memang ego ,, tak cukup dengan sorang !! pertemukan lah aku dengan cinta sejatii aku untuk ubat luke aku sekarang niyhh ,, !!!! ape function kau tanya pasal dye kat aku ?? kau memnag sengaja nk sakitkan hati aku kann ?? menyampah aku tgok kau !!! manyampah gilew2 !!! membazir mase 1 tahun lebih aku ... aku cipta banyak care ,, banyak helah demi nk jage perasaan kau ,, !! tapi kau ?? langsung x appreciate !! aku dh penatt !! aku dh malass !! aku nk studyy je !! pasal rsult aku yg terukk blom pikir lagi !! habis lha hari terbuka nnty !! habis aku weyhh !! banyak berangan aku ,, aku akan start dengan haliza yang dulu ,, haliza yg dulu tak pernah heran dengan lelaki ,, haliza yg still study ,, still enjoy dengan family and kengkawan je ,, aku taw sume niyhh just nk bgy aku pengalaman ,, seriously , aku tak pernah bayangkan mcm mne disakiti ,, tapi sekarang aku dh rase sume itu ,, terima kasih sebab bgy aq rase semua ini , sape lah yg aka hadir dlm hidup aku untuk gmebirakan aku ??? arghhh ! all about love ,, !! cinta ini memusnahkan ,, percayalahh !! jangan lah salah pilih lelaki !! aku dh serikk gilew !


Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Noor Haliza and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm would do that effin thing? of course no one. EXCEPT Me..Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just Four teen and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Sunday, 24 June 2012 ★ 20:06 │ (0) angels

lelaki memang ego ,, tak cukup dengan sorang !! pertemukan lah aku dengan cinta sejatii aku untuk ubat luke aku sekarang niyhh ,, !!!! ape function kau tanya pasal dye kat aku ?? kau memnag sengaja nk sakitkan hati aku kann ?? menyampah aku tgok kau !!! manyampah gilew2 !!! membazir mase 1 tahun lebih aku ... aku cipta banyak care ,, banyak helah demi nk jage perasaan kau ,, !! tapi kau ?? langsung x appreciate !! aku dh penatt !! aku dh malass !! aku nk studyy je !! pasal rsult aku yg terukk blom pikir lagi !! habis lha hari terbuka nnty !! habis aku weyhh !! banyak berangan aku ,, aku akan start dengan haliza yang dulu ,, haliza yg dulu tak pernah heran dengan lelaki ,, haliza yg still study ,, still enjoy dengan family and kengkawan je ,, aku taw sume niyhh just nk bgy aku pengalaman ,, seriously , aku tak pernah bayangkan mcm mne disakiti ,, tapi sekarang aku dh rase sume itu ,, terima kasih sebab bgy aq rase semua ini , sape lah yg aka hadir dlm hidup aku untuk gmebirakan aku ??? arghhh ! all about love ,, !! cinta ini memusnahkan ,, percayalahh !! jangan lah salah pilih lelaki !! aku dh serikk gilew !


Photobucket
OLDER POST |